urnatabla.hu
Walter Kft.
Walter Kő és Kegyeleti Centrum
7700 Mohács, Eszéki út 23
Tel/Fax: +36 69/302-287
Mobil: +36 30/894-4185
visszalépés az előző oldalra
Ismertető
Cégünk megalakulása óta, mindmáig a dinamikus fejlődést - fejlesztést tartja szem előtt.

A hamvasztásos temetés iránti egyre nagyobb igény ösztönözte cégünket a modern technika az internet kihasználására, valamint felgyorsult világunkban a megrendelő odafigyelésére.


Az urnatáblák készítése területén óriási tapasztalattal, és modern technikai háttérrel rendelkezünk.

Időt és pénzt megtakarítva tudja igénybe venni szolgáltatásunkat.

Azért készítettük ezt a katalógust illetve az internetes megjelenést, hogy megkönnyítsük és kényelmesebbé tegyük munkáját.

Ezen a szolgáltatáson keresztül szeretnénk bevezetni Önt a jövő fejlődésének irányába. Szeretnénk, ha meggyőződne arról, hogy az itt leírtak mögött ott a valóság, a kényelem, valamint a gazdaságosság.

Reményeink szerint a könnyen kezelhető, zárt, webes megrendelő alkalmazásunk is segítséget nyújt Önnek a mindennapi munkában.

A számítógépes technika segítségével az urnatáblára tetszőleges szöveget több betűtípusból választhat. Az urnatáblán bármilyen grafikát is elhelyezünk. Homokfúvó segítségével betűink egyenletesek, pontosak, mutatósak. Természetesen szakembereink a hagyományos kézi vésést is kiváló minőségben készítik el.

A homokfújt és vésett betűk mellet, bronz típusokból is válogathatnak - kérjük jelezze ha erre lenne szüksége.

Tetszőleges méretű és színű gránit, márvány, mészkő választható. (Az egyszerű kezelhetőség kedvéért az inetrnetes felületen a leggyakraban megrendelt típusokat kínáljuk.)


A feliratnál mindenképpen vegyük figyelembe, hogy a tábla mérete adott, és annak megfelelően lehet csak a nevet, neveket, évszámot esetleg idézetet elhelyezni.
Gondoljunk arra is, hogy a későbbiekben még esetleg fog a táblára név és szám kerülni, tehát ezt előre jelezzük, mert ahhoz úgy kell a jelenlegi feliratot kialakítani.


Igény szerint különböző betűtípusokból és kőfajtákból lehet választani.
A kért betűket ki lehet festeni, arany, ezüst, fehér, fekete és barna színűre - de egyedi kérésének is szívesen eleget teszünk.
A festésnél célszerű olyan színt választani, amely kontrasztos a kőével, ezáltal nagyon szépen ki fog emelkedni.

A natúr (festetlen) betűknek egy hátránya van, esős párás időben nem tökéletesen olvasható.


Az Ön által megrendelt urnatáblát rövid határidővel a megadott címre szállíttatjuk a GLS Kft-vel, mely szállítás díjtalan. Az urna táblákat szakszerű csomagolással, egyedi dobozban szállítjuk.

Pontos szállítás időpontját a megrendelés visszaigazolásakor jelezzük.

Rendszerünkben csak szerződött partnereinknek áll módjában rendeli.
web: www.mys.hu